Меню

Автори:
проф. Крюгер МИЛОВАНОВ
Обем:
448 стр.
ISBN:
978-954-608-159-9

Изчерпана наличност

{mijoshop id=140,price=1,button=1}
Доставка: Безплатна

Тази книга е второ преработено и допълнено издание на авторския труд на проф. д-р Кругер МИЛОВАНОВ, издаден през 1993 година.

  • В книгата обстойно и задълбочено е анализирана правната уредба на трудовия договор в основните му компоненти - сключване, изменение и прекратяване. Проследени са промените в Кодекса на труда, влезли в сила след първото издание. Разгледани са всички въпроси, свързани с многообразието на трудовите договори - сключване на срочни трудови договори, сключване на трудови договори със срок за изпитване, сключване на трудови договори за допълнителен труд, недействителност на трудовите договори и пр.
  • Синтезирана е богатата практика на Върховния съд и на Върховния касационен съд по прилагането на Кодекса на труда след 1993 година. Критично са анализирани становищата в правната литература и в съдебната практика по редица постановки и казуси.
  • Така изданието предлага на любознателния читател един завършен и издържан във всяко отношение авторски труд, който ще подпомогне специалистите - практикуващите юристи, в усвояването и в прилагането на правната уредба на трудовия договор.
  • Целевата аудитория на книгата са юристи, работодатели и синдикалисти, специалисти по труда и по управление на човешките ресурси, преподаватели и студенти във ВУЗ, както и всички, които се интересуват от материята на трудовите отношения.

 

Как да закупите тази книга:

- чрез електронната книжарница на ИК "Труд и право" (Доставката на книгата чрез „Български пощи” е за сметка на издателството);
- в офиса на издателството ;
- на телефони: 02/981-13-93; 02/4010-467; 088/240-03-01;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион.;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".
Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02 981-13-93.

 

Акценти

Купи 1 книга. Подари я за Коледа!

В тази необичайна и пълна с предизвикателства и изпитания година, ние – семейството на книгата, ви благодарим, че съхранихте книгата като ваша основна ценност.

Прочети още...

Всички предстоящи учебни семинари - само като уебинари или видеозаписи!

Така ще спазим новите изисквания, ще гарантираме здравето, както на участниците, така и на лекторите и организаторите на обучението.

Прочети още...

Кампанията „Абонамент 2021“ е в ход

До края на август – абонамент за списанията на по-ниски цени.
И куп подаръци за всеки абонат!

Прочети още...

Месечни списания, брой 8, 2020

Осмите броеве на списанията ни пътуват към своите абонати. Вижте съдържанието на всяко от тях.

Прочети още...

Книгата Промените в Гражданския процесуален кодекс в ЕПИ

Абонатите на ЕПИ Собственост и ЕПИ Търговско и облигационно право вече могат да разполагат и със съдържанието на книгата „Промените в Гражданския процесуален кодекс“

Прочети още...