Търсене
Close this search box.

ИК „Труд и право“ – на 18 години

Вглеждаме се в огледалото на времето и виждаме “Труд”.
Разравяме нашия си смисъл на тази дума и виждаме – “Право”.

Вече Осемнадесет години влагаме Труд в подкрепа на Правото.

През тези 18 години се водехме от мисията да градим мостове между институциите, които създават правилата и тези, които ги прилагат, да сеем професионално знание във време на радикални промени, да търсим и да сочим брод през правните дебри.
Издатели сме на пет месечни списания, на пет годишника, на стотици книги в областта на правото, труда, социалната закрила, финансите, счетоводството, собствеността и търговската дейност. Общият тираж на изданията ни надхвърля четири милиона екземпляра.
Компютърните ни информационни продукти ЕПИ 4.0, ЕПИ On-line и ЕПИ Flash имат вече сериозна и трайна аудитория.
Професионалните учебни семинари, които провеждаме заедно с НКЦ “Решение”, са предпочитана форма на обучение за хиляди участници.
Всъщност, ИК “Труд и право” е довереният медиатор между закона и практиката за над 25 хиляди специалисти – юристи, финансисти, счетоводители, експерти по труда и социалната защита, работодатели и синдикалисти, преподаватели и студенти.

Благодарим на всички читатели и клиенти, които ни се доверяваха през тези 18 години, доверяват ни се и сега и продължават да ползват нашите издателски продукти.
И ако сме били полезни и нужни на този мащабен професионален свят, струва си да продължим по пътя, който сме избрали, без да броим годините.

„ТП“

2010 година

Актуални продукти

Месечни списания

месечно списание Труд и право - 2024 г.
списание Счетоводство данъци и право
месечно списание Собственост и право
месечно списание Търговско и облигационно право

Избрани публикации

0
    Кошница
    Изпразнете кошницатаОбратно към магазина