Търсене
Close this search box.

Практически въпроси на данъчното и счетоводното законодателство през 2018 г.

Традиционен учебен семинар

14 – 22 юли 2018 г.

СЕВЕРНА ИСПАНИЯ

Пътят Камино де Сантяго
От страната на баските до Галисия

София – Барселона – Лерида – Сарагоса – Памплона – Сан Себастиян – Билбао – Сантандер – Сантиляна дел Мар – Хихон – Овиедо – Ла Коруня – Сантяго де Компостела – Саламанка – Мадрид – София

Лектор:
ВЕЛИН ФИЛИПОВ, Регистриран одитор, данъчен и счетоводен консултант

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

14 юли 2018 г., събота, София – Барселона – Лерида

16.30 ч.*
Събиране на групата на летище София, Терминал 2. * Има промяна в разписанието на България Еър. Това е новия час на събиране на групата!
18.00 ч.*
Излитане за Барселона с редовен полет на авиокомпания България Еър. * Има промяна в разписанието на България Еър. Това е новия час на излитане!
19.55 ч.*
(местно време) – Кацане на летище Ел Прат в Барселона.* Има промяна в разписанието на България Еър. Това е новия час на кацане!
Трансфер до град Лерида. Настаняване в хотел Zenit Lleida 4* (www.lleida.zenithoteles.com/en) или подобен в Лерида. Вечерна разходка из центъра на града с водача на групата. Нощувка.

 

15 юли 2018 г., неделя, Сарагоса – Памплона

Закуска. Отпътуване за Сарагоса – столицата на провинция Арагон. Пристигане и начало на туристическата програма. Посещениe на Катедралата Нуестра Сеньора дел Пилар – първия храм, посветен на Дева Мария. Свободно време. Продължаване за Памплона в провинция Навара. Градът е прочут по цял свят с провеждащите се тук надбягвания с бикове по време на празника Сан Фермин. Разходка и разглеждане на Катедралата, църквата Сан Лоренцо и останките от фортификацията на града. Настаняване в хотел Zenit Pamplona 4* (www.pamplona.zenithoteles.com) или подобен в Памплона. Нощувка.

 

16 юли 2018 г., понеделник, Памплона – Сан Себастиян – Билбао

Закуска.
09.00 – 12.30 ч.  Обучение – Тема № 1: „Новите моменти в ДДС и ППДДС за 2018 г.”.
13.00 ч. – Отпътуване за Сан Себастиян. Разположен на бреговете на Бискайския залив, градът е столица на провинция Гипускоа, която е част от териториите, населени с баско население. Сан Себастиян е сред едни от най-посещаваните туристически атракции в Испания, един от най-старите курорти в Испания и дом на Виктор Юго. Начало на туристическа обиколка с разходка из старата част – Площадът на конституцията, църквата Дева Мария, Морският музей и мостът Света Каталина. Възможност за плаж в залива Ла Конча. Привечер – продължаване за Билбао. Настаняване в хотел Abando 4* (www.hotelabando.com) или подобен в Билбао. Нощувка.

 

17 юли 2018 г., вторник, Билбао – Сантандер

Закуска.
09.00 – 12.30 ч.   Обучение – Тема № 2: „Практически въпроси по прилагане на данъчното и счетоводното законодателство”
13.00 ч. – Разглеждане на Билбао – най-големият град в Северна Испания и главен град на баската област. Разходка из града – Театър Ариага, музея Гугенхайм и мостът Сибусури. Продължаване за Сантандер – столицата на област Кантабрия. Разположен на огромен залив, Сантандер е едновременно курортен и пристанищен град, в който изискани бутици и заведения съществуват в съседство с типични бодегас и кафенета. Разходка из града – банка Испания и банка Сантандер, Казиното, Пощата. Настаняване в хотел Sercotel Palacio Del Mar 4* (www.hotel-palaciodelmar.com) или подобен в Сантандер. Нощувка.

 

18 юли 2018 г., сряда, Сантандер – Сантиляна дел Мар – Хихон – Овиедо

Закуска.
09.00 – 12.30 ч.   Обучение – Тема № 3: „Практика на НАП и ВАС по прилагането на данъчните закони”
13.00 ч. – Отпътуване за Хихон с попътна спирка в Сантиляна дел Мар – приказно градче, което сякаш е замръзнало в епохата на Средновековието. Кратко свободно време и отпътуване към Хихон. Пешеходна обиколка в центъра на града – статуята на Пелайо, Кметството и др. Продължаване за Овиедо – главен град на Княжество Астурия. Настаняване в хотел Exe Oviedo Centro 4* (www.exehotels.com/exe-oviedo-centro.html) или подобен в Овиедо. Нощувка.

 

19 юли 2018 г., четвъртък, Овиедо – Ла Коруня – Сантяго де Компостела

Закуска. Отпътуване за Сантяго де Компостела с попътна спирка в Ла Коруня. Градът е разположен живописно на полуостров, вдаден в Атлантическия океан. Обиколката предвижда посещение на площад Мария Пита със сградата на Кметството, както и крепостта Сан Антон и фарът на Херкулес. Настаняване в хотел Congreso 4* (www.hotelcongreso.com) или подобен в Сантяго де Компостела. Нощувка.

 

20 юли 2018 г., петък, Сантяго де Компостела – Саламанка

Закуска. Сантяго де Компостела (UNESCO) – град с огромно историческо и религиозно значение, както за Испания, така и за целия християнски свят, третият по важност поклоннически град след Рим и Йерусалим. Обиколката на града предвижда посещение на величествената Катедрала, съхраняваща мощите на Св. Яков, двореца Хелмирес, сградата на старата кралска болница и църквата Св. Херонимо. Свободно време за обяд. Отпътуване за Саламанка – административната столица на провинция Кастилия-Леон, известна със своята изисканост, класа и архитектурно разнообразие. Настаняване в хотел Gran Hotel Corona Sol 4* (www.gran-hotelcoronasol.es) или подобен в Саламанка. Нощувка.

 

21 юли 2018 г., събота, Саламанка – Мадрид

Закуска. Разходка из старата част на Саламанка (UNESCO) – Площада Майор, къщата с раковините, площад Колумб, най-стария Университет в Европа, старата и новата Катедрала. Продължаване за Мадрид. Настаняване в хотел Catalonia Gaudi 4* (www.cataloniahotels.com/en/hotel/catalonia-goya?mb=1) или подобен в Мадрид. Вечерна разходка из централните площади на испанската столица (придвижването е пеша или с обществен транспорт). Нощувка.

 

22 юли 2018 г., неделя, Мадрид – София

Закуска. Трансфер до летище Барахас.
11.45 ч. *
Полет за София на България Еър. * Има промяна в разписанието на България Еър. Това е новия час на излитане!
16.00 ч.*
(местно време) – Кацане в София, Терминал 2. * Има промяна в разписанието на България Еър. Това е новия час на кацане!

Предстоящи семинари

16 октомври 2024
– 18 октомври 2024
Сандански, Парк Хотел Пирин 5*
Димитър Войнов, Валентина Василева, Евгения Попова
19 октомври 2024
– 26 октомври 2024
Испания, Коста де Алмерия, Рокетас де мар
Димитър Войнов
23 февруари 2024
Русе, Хотел „Дунав Плаза”
Лектор: Евгения Попова
23 февруари 2024
Русе, Хотел „Дунав Плаза”
Лектор: Цветана Янкова
0
    Кошница
    Изпразнете кошницатаОбратно към магазина