Меню

Размисли на едно дете
Една от най-важните работи на Господ е да прави хора. Той ги прави, за да заместят онези, които умират, така че тук, на Земята, да има достатъчно хора, за да се грижат за нещата. Господ не прави възрастни, а само бебета. Мисля, че това е така, защото бебетата са по-малки и по-лесни за правене. Така не се налага да хаби ценното си време, за да ги учи да ходят и да говорят. Той оставя това на майките и бащите. Струва ми се, че постъпва умно.
Втората най-важна работа на Господ е да изслушва молитвите. Това е ужасно голяма работа, защото някои хора, като например свещениците, не се молят само преди лягане, а баба и дядо се молят на всяко ядене с изключение на междинните хапвания. Поради това Господ няма време да слуша радио и да гледа телевизия. Понеже Господ чува всичко, сигурно в ушите му непрестанно бръмчи ужасен шум освен ако не е измислил начин да го намалява.
Господ вижда и чува всичко и е навсякъде – ето защо е доста зает. Затова децата не бива да му губят времето, като го молят за неща, които не са важни, или зад гърба на родителите си да му се молят за нещо, което не са им позволили. Така и така няма да стане.

Акценти

Електронен достъп до съдържанието на предстоящи учебни семинари и уебинари

Мнозинството от учебните семинари и уебинари от есенната ни учебна програма ще бъдат заснети и качени на специална електронна платформа.

Прочети още...

Семинари на море през септември

Семинар по здравословни и безопасни условия на труд:
1 – 4 септември 2020 г.

Прочети още...

Кампанията „Абонамент 2021“ е в ход

До края на август – абонамент за списанията на по-ниски цени.
И куп подаръци за всеки абонат!

Прочети още...

Месечни списания, брой 8, 2020

Осмите броеве на списанията ни пътуват към своите абонати. Вижте съдържанието на всяко от тях.

Прочети още...

Книгата Промените в Гражданския процесуален кодекс в ЕПИ

Абонатите на ЕПИ Собственост и ЕПИ Търговско и облигационно право вече могат да разполагат и със съдържанието на книгата „Промените в Гражданския процесуален кодекс“

Прочети още...