Меню

Списания     Книги     Компютърни продукти     Семинари 
ИК "Труд и право"

Здравейте,
Коледа!

Нова година!
Вече проблясват светлините на идващите празници. Вместо пожелания, Ви поднасяме тези прекрасни думи, подредени в стихове:

Желая Ви

На прага сме на Новата година!
Желая Ви попътни ветрове.
А таз, която с трудности отмина,
Да не тревожи ваш'те умове.

Желая Ви успехи и надежда,
В семейното огнище - топлина.
Животът ви така да се подрежда,
Че миг да не усещате злина!

Желая Ви любов и твърда вяра,
Че утре ще е по-добро от днес,
Че тръгва си с товар година стара,
Отнесла мъки, загуби и стрес.

Желая ви усмивки на лицата,
Защото те са знак за доброта,
Разбиране и обич към децата –
Най-истинското утре във света.

Желая ви да бъдете щастливи
И силни, ако болка ви гнети!
Дела ви пожелавам сполучливи!
Доброто Бог за вас да не пести!


Стиховете са на поета Румен Ченков. Той живя в Русе. Живя и твори, затворен между четири стени – съдбата не беше благосклонна към него. Имаше си любима съпруга Нели – и тя със своите здравословни проблеми.
Станахме приятели с Румен, покрай стиховете му и правото да ги публикуваме. Но той си отиде преди година. Нели остана сама със своите спомени и проблеми. Но Нели е твърд човек, дори – неустоим. И се захвана с мисия – да пресъздаде в книги цялото творчество на Румен.
Направи го. Как – само тя си знае. Издаде три книги със стихове, есета, публицистика, хумор и закачки – всичко, сътворено от Румен. Една от книгите се казва: „Следа оставям”.
Нели свърши своето дело – следата за Румен Ченков няма да изчезне.
Има такива хора. Те правят света ни по-добро място за живеене.
И нека всички бъдем малко по-добри през Новата година.

Вижте нашите предложения за месец декември:

Изтичат последните дни на кампанията „Абонамент – 2020”. Хиляди вече избраха нашите списания, книги-годишници, компютърни продукти ЕПИ. Абонираха се, защото се доверяват на знанието, което им дават продуктите ни. Но още не е късно за абонамент. Вижте цялата ни абонаментна листа – има я и в каталозите на разпространителските фирми. Влезте в нашия сайт, разгледайте изданията, вижте темите, авторите, публикациите. Това са силните ни аргументи. А изборът е Ваш. Вярваме в доброто Ви решение.

Предложихме през тази есен пъстър букет от нови книги.

Темата за годишното финансово приключване вече е на дневен ред за всички търговци. И годишникът ни „Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 година” става все по-актуален. Той Ви казва всичко за съдържанието и подготовката на годишния финансов отчет – може и трябва да му се доверите.

Впечатляващи отзиви и ласкави оценки получаваме за книгата „Новите положения в устройството на територията”. Нестихващ е интересът към тази книга – и тиражът й се топи ден след ден. Ако темата на изданието е в талвега на Вашите професионални интереси, побързайте с покупката.

И друго интересно заглавие предложихме – „Задължения на предприятието по Закона за хората с увреждания”. Не трябваше да се чака закон и не само на закона трябва да се разчита, за да се осигурят възможности за пълноценен живот, за трудова и творческа изява на хората, ощетени от съдбата. Но все пак законът е факт и нашата книга разяснява подробно какви задължения са вменени и как да се съблюдават те за приемането на работа на хората с увреждания. Важна книга по значим проблем, свързан не толкова със закона, колкото с морала на обществото ни.

Обещахме Ви и вече е факт книгата „Преобразуване на търговски дружества”. Представихме Ви автора – проф. д.ю.н. Ангел Калайджиев. Книгата е второ преработено и допълнено издание. Първата книга е от далечната 2005 г. и тиражът й отдавна е приключил. Вярваме и знаем, че такава ще бъде съдбата и на това издание.

През тази година се навършиха 100 години от създаването на една от най-влиятелните и продуктивни структури към ООН – Международната организация на труда. Имаме основания за гордост – България е член на МОТ от 1920 г. и е сред най-последователните и активни участници в тази организация. Струваше си да сложим национален акцент върху този 100-годишен юбилей на МОТ. Подготвяме и до дни ще предложим книгата „100 години МОТ и България. Условия на труд. Международни трудови норми”. Ще има в нея представителни обръщения, в пространен увод проф. д.ю.н. Васил Мръчков ще представи организацията и нашето членство. Но главното, основното в книгата са текстовете на всички конвенции на МОТ по условия на труд, които България е ратифицирала и които продължават да бъдат в сила.
Специалистите са наясно, че книгата ще има и конкретна приложна стойност – публикуваните конвенции са правни актове с пряко действие в България.

А още в началото на новата година ще стартираме новия ни издателски маратон. И, както е традицията, първата ни книга ще бъде годишникът „Новото данъчно законодателство през 2020 година”. Излишно е да Ви го представяме – правим този годишник вече двадесет и три години. Ще кажем само, че той ще бъде издаден до 20 януари. А до края на месеца можете да се абонирате за годишника – на по-ниски цени.

Пред финал е изпълнението на учебната ни програма „Есен 2019”. При това – какво изпълнение само! Но да не се хвалим – създадохме и утвърдихме престижен учебен продукт и специалистите ни се доверяват.
Вижте поканата за последния ни семинар до края на годината:
- Последни промени и актуални въпроси на Закона за мерките срещу изпирането на пари и правилника по прилагането му – 10 декември в София.
Току що в Държавен встник бяха обнародвани значителни промени в Закона. Те ще бъдат обект на подробно представяне и коментиране в този семинар. При това - от специалисти от най-висок ранг. Включете се!


Вижте поканите за националните семинари, които ще проведем в началото на 2020 година:
- Новото данъчно законодателство през 2020 г. Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г. -
16 - 17 януари 2020 г. в София.

- Новото данъчно законодателство през 2020 г. Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г. -
22 - 24 януари 2020 г. в София.
- Новото данъчно законодателство през 2020 г. Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г. -
29 - 31 януари 2020 г. в София.
- Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г. - 12 - 14 февруари 2020 г. в София
- Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г. - 19 - 21 февруари 2020 г. в София
- Промените в данъчните закони за 2020 г. Практически въпроси по прилагането на данъчното и счетоводното законодателство - 27 - 28 февруари 2020 г. в София
- Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г. - 18 - 20 март 2020 г. в София


А ако не Ви се пътува до София, можете да се включите в някои от регионалните ни учебни семинари.

Всъщност, всички наши продукти, всички наши предложения, могат да се видят на сайта ни.
И още нещо – важно за Вас:
Вече имаме нова електронна книжарница. Влезте в нея, разгледайте я и ще се убедите, че тя предлага много по-лесен достъп до продуктите ни и много по-пряк път за тяхната покупка.

Казват, че добър подарък е този, който докосва сърцето на получателя.
Подаряваме Ви тази прекрасна мелодия. Нека тя докосне сърцата Ви. Нека всички се потопим във вълшебството на идващите празници.

Бъдете благословени и нека другите бъдат благословени с Вас!

"ТП"

 
Месечни списания
 

Труд и право
Брой 11/2019

Какво предвижда Законът за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2020 година

Виж още...

Счетоводство, данъци и право
Брой 11/2019

Издаване на служебни бележки за изплатен доход през 2019 година

Виж още...
 

Собственост и право
Брой 11/2019

Рискове при разпоредителни сделки с вещни права в резултат от нарушения на нотариус

Виж още...

Търговско и облигационно право
Брой 11/2019

Срокът на погасителната давност при исковете за надплатени суми за лихви по договори за ипотечни кредити

Виж още...
 
 
Ние Ви гарантираме:  

- Актуално и достоверно знание;
- Високо качество на изпълнение;
- Своевременна доставка;
- Прецизна актуализация;
- Коректност в отношенията.

 
Абонирайте се!
 
 
Афоризми за Дядо Коледа

От дом на дом, от сърцето на сърцето, от едно място на друго. Топлината и радостта на Коледа ни приближават по-близо един до друг.
Емили Матюс


Коледа не е дата. Това е състояние на ума.
Мери Елън Чейс


Който не носи Коледа в сърцето си, никога няма да я открие под коледното дръвче.
Рой Л. Смит


Какво е Коледа? Това е нежността на отминалите дни, стойността на настоящето и очакванията на бъдещето.
Агнес Фаро


Коледа не е просто времето, когато отваряме подаръците си, а времето, когато отваряме сърцата си.
Джанис Медитър


Иска ми се да можеше да консервираме в буркани коледното настроение и да отваряме по един всеки месец.
Харлан Милър

 
 
Нови книги

Книга - Преобразуване на търговски дружества

Преобразуване на търговски дружества

Представена е цялостната правна рамка на преобразуването на търговски дружества, която се съдържа в Търговския закон, създадена в съответствие с нормите на Директива/ЕС/2017/1132 на Европейския парламент и на Съвета от 14 юни 2017 г.

Книга - Задължения на предприятието по Закона за хората с увреждания

Задължения на предприятието по Закона за хората с увреждания

Книгата съдържа обстоен преглед на правната уредба, разписана в новия Закон за хората с увреждания, в правилника за неговото прилагане и във вътрешните правила на ИА „Главна инспекция по труда” за извършване на специализирани проверки, издадени въз основа на правилника.

Книга - Новите положения в устройството на територията, благоустройството и кадъстъра

Новите положения в устройството на територията, благоустройството и кадъстъра

Урегулиране, опазване и застрояване на поземлените имоти
Ограничения на собствеността за благоустройствени цели
Въздействие на административноправните режими върху правото на собственост

 

Книга - Авторското право в архитектурата

Авторското право в архитектурата

Книгата предлага задълбочен сравнително правен анализ между българското законодателство, европейската и англосаксонската правна система.

Книга - Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 година

Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 година

Двадесет и шесто издание на книгата-годишник!
Книга-годишник + CD и специализиран сайт.

Книга - Развитие на счетоводното законодателство в България от освобождението до наши дни

Развитие на счетоводното законодателство в България от освобождението до наши дни

Луксозно издание с твърди корици.
Целта на тази уникална книга е да предложи исторически и логически анализ на счетоводното законодателство у нас.

 
 
Електронна кницарница
Поръчайте книгите на ИК "Труд и право" On-line с безплатна доставка.
Вече плащане и с банкови карти.

 

Е-книжарница
 
 
Афоризми за Дядо Коледа

Домашните любимци – също като стопаните си – доста наедряват по Коледа.
Франсис Райт

Свекърва ми от седем години насам идва у нас за Коледа. Тази година, за разнообразие, ще я поканим да влезе.
Лес Доусън

Коледните партита в офиса са добър начин да си наваксаме изгубеното време с хора, които не сме виждали от 20 минути.“
Джулиъс Шарп

Няма по-лошо от това, да подарите на едно дете за Коледа нещо, което може наистина да му бъде полезно.“
Кин Хъбърд

Коледа, дете мое, е любовта в действие. Всеки миг, в който обичаме и в който даваме, е Коледа.“
Дейл Евънс

 
 
 
Афоризми за Дядо Коледа

Основната причина дядо Коледа да е толкова весел е, че знае къде живеят всички лоши момичета.
Джордж Гарлин

Това, което не ми харесва в Коледните служебни партита е, че на следващия ден трябва да си търсиш нова работа.
Филис Дилър

Спрях да вярвам в дядо Коледа, когато бях на 6. Майка ми ме заведе в един универсален магазин и той ми поиска автограф.
Шърли Темпъл

Тази година опаковах подаръка си за Коледа по-рано, но не използвах подходяща опаковъчна хартия. На тази, която използвах, пишеше Честит рожден ден“ и за да не я похабя, написах върху нея Исусе.
Деметри Мартин

Дръжте приятелите си близо, враговете – още по-близо – и пазете всички касови бележки!
Бриджър Уайнгар

Коледа е въпрос на нагласа и специално чувство, което съпровожда изпразването на банковата ви сметка.
Мелани Уайт

По Коледа всички пътища водят към дома.
Марджъри Холмс

 
 
Компютърни продуктии

ЕПИ Труд и социално осигуряване

ЕПИ Труд и социално осигуряване 

АКЦЕНТ-ТЕМА
Митове и факти в трудовото правo - За изпитателния срок

Виж още...

ЕПИ Счетоводство и данъци

ЕПИ Счетоводство и данъци

Коментар на промените в Закона за данъците върху доходите на физическите лица, в сила от 01.01.2019 г.

Виж още...

ЕПИ Собственост

ЕПИ Собственост

Изменения в концесионния режим на морските плажове

Виж още...

ЕПИ Търговско и облигационно право

ЕПИ Търговско и облигационно право

Очевидната неправилност като основание за допускане на въззивното решение до касационен контрол

Виж още...

ЕПИ Търговско и облигационно право

ЕПИ Нормативни актове

Наредба № Н-18 от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, изискванията към софтуерите за управлението им и ... (ДВ. бр. 52 от 2.07.2019 г.)

Виж още...
ЕПИ 5.0 и ЕПИ On-line:  

- Цялостна, тематично подбрана, систематизирана и винаги актуална информация;
- Пълното съдържание на всички печатни издания на ИК „Труд и право” по темите на продукта;
- Възможност за ползване на базата данни вече и от всеки таблет и мобилно устройство с достъп до интернет;
- Цени - без конкуренция.

Абонирайте се!
 
 
Неизвестни случки за известни хора

АВТОРИ
Представлявали премиерата на пиеса от Суме. Авторът и Александър Дюма – баща седели един до друг. По едно време Дюма забелязал, че недалеч от дома някакъв зрител спи.

- Виж успеха на пиесата си – рекъл той на Суме и посочил заспалия.
На другата вечер играели пиеса на Дюма. Двамата писатели пак били заедно в театъра. Този път Суме побутнал Дюма по рамото и му показал заспал посетител.
- Виждаш ли, драги Дюма, че и на твоите пиеси посетителите спят!
- Не! – отговорил Дюма. – Това е посетителят, който вчера аз ти посочих. Още не се е събудил.

 
 
УЧЕБНА ПРОГРАМА

Семинар - Новото данъчно законодателство през 2020 г.

Семинар - Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г.


 
10 декември 2019 г.
Последни промени и актуални въпроси на Закона за мерките срещу изпирането на пари и правилника по прилагането му

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Азия"

Лектори:

Антон Михайлов, Юрист, началник отдел „Вътрешен контрол“ в инвестиционен посредник, off counsel на адвокатска кантора, консултант
Иван Кавръков, Юрист, управител и член на УС на Браншовата асоциация на работещите в сферата на противодействието на изпирането на пари (БАРСПИП)
Пламен Георгиев, Експерт, юрисконсулт в Алсас ЕООД

Цена с ДДС:  240.00 лв.
 
16 - 17
януари 2020 г.
Новото данъчно законодателство през 2020 г. Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г.

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Велин Филипов, Регистриран одитор, данъчен и счетоводен консултант
Валентина Василева, Данъчен консултант
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП

Цена с ДДС:  360.00 лв.
 
22 - 24
януари 2020 г.
Новото данъчно законодателство през 2020 г. Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г.

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Димитър Войнов, Данъчен консултант
Калина Златанова, Данъчен консултант
Лорета Цветкова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП

Цена с ДДС:  360.00 лв.
 
29 - 31
януари 2020 г.
Новото данъчно законодателство през 2020 г. Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г.

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Велин Филипов, Регистриран одитор, данъчен и счетоводен консултант
Калина Златанова, Данъчен консултант
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП

Цена с ДДС:  360.00 лв.
 
12 - 14
февруари 2020 г.
Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г.

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Катя Кашъмова, Началник отдел „Осигурителна методология” в Национална агенция за приходите
Даниела Асенова, Директор на дирекция „Осигуряване и краткосрочни плащания” в Национален осигурителен институт
Теодора Дичева, Началник отдел „Социална политика, образование, здравеопазване и околна среда“ при Омбудсмана на РБългария
Марио Първанов, Съдия във Върховен касационен съд
Елка Атанасова, Началник отдел „Методология на отпускане на пенсиите“ в Национален осигурителен институт

Цена с ДДС:  360.00 лв.

 
19 - 21 февруари 2020 г.
Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г.

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Катя Кашъмова, Началник отдел „Осигурителна методология” в Национална агенция за приходите
Даниела Асенова, Директор на дирекция „Осигуряване и краткосрочни плащания” в Национален осигурителен институт
Теодора Дичева, Началник отдел „Социална политика, образование, здравеопазване и околна среда“ при Омбудсмана на РБългария
Марио Първанов, Съдия във Върховен касационен съд
Елка Атанасова, Началник отдел „Методология на отпускане на пенсиите“ в Национален осигурителен институт

Цена с ДДС:  360.00 лв.

 
27 - 28 февруари 2020 г.
Промените в данъчните закони за 2020 г. Практически въпроси по прилагането на данъчното и счетоводното законодателство

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Велин Филипов, Регистриран одитор, счетоводен и данъчен консултант
Димитър Войнов, Данъчен консултант
Калина Златанова, Данъчен консултант
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП

Цена с ДДС:  360.00 лв.

 
18 - 20 март 2020 г.
Новите моменти в социалното осигуряване, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през 2020 г.

София, пл. "Македония" № 1, КНСБ, ет. 2, Конферентна зала "Европа"

Лектори:

Катя Кашъмова, Началник отдел „Осигурителна методология” в Национална агенция за приходите
Теодора Дичева, Началник отдел „Социална политика, образование, здравеопазване и околна среда“ при Омбудсмана на РБългария
Ненко Салчев, Държавен експерт в Дирекция „Трудово право, обществено осигуряване и условия на труд” в Министерство на труда и социалната политика
Марио Първанов,
Съдия във Върховен касационен съд

Елка Атанасова, Началник отдел „Методология на отпускане на пенсиите“ в Национален осигурителен институт

Цена с ДДС:  360.00 лв.

 
5 декември 2019 г.
Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г.

Русе, пл. „Свобода” 5, Хотел „Дунав Плаза”, Конферентна зала

Лектор:

Димитър Войнов, Данъчен консултант

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
12 декември 2019 г.
Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2019 г.

Плевен, бул. „Цар Борис III” № 2, Конферентна зала на хотел „Ростов”

Лектор:

Димитър Войнов, Данъчен консултант

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
14 януари 2020 г.
Годишно счетоводно приключване на бюджетните организации. Указания на министерство на финансите

Русе, пл. „Свобода” 5, Хотел „Дунав Плаза”, Конферентна зала

Лектор:

Теодора Бакърджиева, Експерт по бюджетно счетоводство

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
21 януари 2020 г.
Промените в социалното и здравното осигуряване за 2020 г.

Плевен, бул. „Цар Борис III” № 2, Конферентна зала на хотел „Ростов”

Лектор:

Димитър Бойчев, Експерт по социално и здравно осигуряване

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
22 януари 2020 г.
Промените в социалното и здравното осигуряване за 2020 г.

Русе, пл. „Свобода” 5, Хотел „Дунав Плаза”, Конферентна зала

Лектор:

Димитър Бойчев, Експерт по социално и здравно осигуряване

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
23 януари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на данъка върху добавената стойност за 2019 и 2020 г.

Плевен, бул. „Цар Борис III” № 2, Конферентна зала на хотел „Ростов”

Лектор:

Мина Янкова, Държавен експерт в Министерство на финансите

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
24 януари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на данъка върху добавената стойност за 2019 и 2020 г.

Русе, пл. „Свобода” 5, Хотел „Дунав Плаза”, Конферентна зала

Лектор:

Мина Янкова, Държавен експерт в Министерство на финансите

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
28 януари 2020 г.
Промените в социалното и здравното осигуряване за 2020 г.

Бургас, Хотел „Мираж“ Конферентна зала „Мираж”

Лектор:

Димитър Бойчев, Експерт по социално и здравно осигуряване

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
30 януари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на данъка върху добавената стойност за 2019 и 2020 г.

Бургас, Хотел „Мираж“ Конферентна зала „Мираж”

Лектор:

Мина Янкова, Държавен експерт в Министерство на финансите

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
19 февруари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на трудовите отношения през 2020 г.

Русе, пл. „Свобода” 5, Хотел „Дунав Плаза”, Конферентна зала

Лектор:

Теодора Дичева, Директор на Дирекция „Правно осигуряване“ в ИА „ГИТ“

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
19 февруари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на ЗКПО и ЗДДФЛ за 2020 г.

Бургас, Хотел „Мираж“ Конферентна зала „Мираж”

Лектори:

Димитър Войнов, Данъчен консултант
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП


Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
21 февруари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на ЗКПО и ЗДДФЛ за 2020 г.

Плевен, бул. „Цар Борис III” № 2, Конферентна зала на хотел „Ростов”

Лектори:

Цветана Янкова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП


Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
25 февруари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на ЗКПО и ЗДДФЛ за 2020 г.

Русе, пл. „Свобода” 5, Хотел „Дунав Плаза”, Конферентна зала

Лектори:

Цветана Янкова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП


Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
25 февруари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на трудовите отношения през 2020 г.

Плевен, бул. „Цар Борис III” № 2, Конферентна зала на хотел „Ростов”

Лектор:

Теодора Дичева, Директор на Дирекция „Правно осигуряване“ в ИА „ГИТ“

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
27 февруари 2020 г.
Нови моменти и актуални въпроси на трудовите отношения през 2020 г.

Бургас, Хотел „Мираж“ Конферентна зала „Мираж”

Лектор:

Теодора Дичева, Директор на Дирекция „Правно осигуряване“ в ИА „ГИТ“

Цена с ДДС:  120.00 лв.
 
Смях
КАК ДА НАКАРАТЕ ЕДНА ЖЕНА ДА ВИ ОБИЧА
Правете й комплименти.
Почитайте я.
Целувайте я.
Грижете се за нея.
Разсмивайте я.
Забавлявайте я.
Създайте й комфорт.
Прегръщайте я.
Защитавайте я.
Давайте й пари.
Купувайте й хубава храна и напитки.
Разговаряйте с нея.
Подкрепяйте я.
Носете й кафе в леглото.
Купувайте й хубави дрехи.
Изслушвайте я внимателно.

КАК ДА НАКАРАТЕ ЕДИН МЪЖ ДА ВИ ОБИЧА
Нахранете го.
Съблечете се...
 
 
 
В съответствие с Общия европейски регламент за защита на лични данни (ОРЗД) и съгласно Закона за електронната търговия, Ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение..
Предлагаме да потвърдите своето съгласие, за да получавате нашите информационни съобщения за изданията и учебните ни семинари.

ПОТВЪРДЕТЕ СВОЕТО СЪГЛАСИЕ ТУК

Ако не желаете да получавате подобни имейли, моля,
кликнете
тук или отговорете на този e-mail със subject: unsubscribe.
   Издава ИК "Труд и право"
1000 София, пл. "Македония" № 1, ет. 7
Тел: 02 981 13 76, 02 981 13 93, 02 986 27 17
Мобилен: 088 240 03 06, 088 240 03 02
E-mail:


www.trudipravo.bg; www.epi.bg  

 

Акценти

Социално осигуряване – 2021

Двадесет и пето, юбилейно издание на книгата-годишник с цялостно и изчерпателно представяне на триединната система на социалното осигуряване.

Прочети още...

Кампания „Абонамент 2021“ – второ полугодие

Прочети още...

Месечни списания – брой 5/2021 г.

Списанията са вече при своите абонати.

Прочети още...

Учебник по търговско право. Част първа. Търговци.

Учебникът е авторски труд на уважавания учен, преподавател и общественик проф. д-р Огнян Герджиков.

Прочети още...

Наръчник на бъдещия пенсионер, роден след 1959 година

Купете – „Наръчник на бъдещия пенсионер, роден след 1959 година”

Прочети още...