Sidebar

Меню

Списания   Книги    Компютърни продукти   Семинари
Мъдрост

"Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
- да бъдат радостни без повод,
- винаги да са заети с нещо, и
- да се стремят с всички сили към това, което желаят."
Паулу Коелю

Ще продължим да бъдем заедно

ЗДРАВЕЙТЕ,

Благодарим на всички, които от години получават този бюлетин. Той Ви дава знание за нас и за нашите продукти. Покрай това Ви дарява мъдрост и смях. Защото знанието има смисъл само ако ни прави по-добри.
Но този брой на бюлетина е по-особен. С него се обръщаме към всички наши клиенти:
- Потребители на нашите издателски продукти;
- Участници в учебните ни семинари;
- Адресати на информационните ни съобщения.


ИК „Труд и право” и НКЦ „Решение” ООД сме съвместни администратори на лични данни. Ангажирани сме с прилагане на гаранциите за тяхната защита. За осъществяване на дейността ни събираме и обработваме само лични данни, свързани с имена, адреси, телефони, e-mail и месторабота.

Тези лични данни обслужват и подпомагат нашето партньорство. Така Ви представяме нашите издания, предлагаме Ви покани за учебните ни семинари, реагираме на Ваши заявки и искания, съблюдаваме законовите изисквания, когато сте наши клиенти.
Смятаме така и да продължим. Защото сме си полезни едни на други.

В съответствие с Общия европейски регламент за защита на лични данни (ОРЗД), Ви предлагаме да потвърдите своето съгласие:
- да получавате и в бъдеще нашия безплатен месечен електронен бюлетин;
- да продължите да получавате нашите информационни съобщения за изданията и учебните ни семинари.

Вижте нашите Правила за защита на лични данни и

ПОТВЪРДЕТЕ СВОЕТО СЪГЛАСИЕ ТУК


Коректно е да споделим, че оттук нататък всяко наше информационно съобщение или покана до Вас ще съдържа текст, който Ви дава право на избор за получаване или отказ.


Ще Ви помогнем с мисъл на Уилям Джеймс: „Кажи му в живота си да използва само „да” и „не”: „да” – за всичко добро и „не” – за всичко лошо.

И още нещо ще кажем:
За да имаш лични данни, трябва да бъдеш личност. Вие сте ярки личности. Стремите се да бъдете в своята професия не толкова известни, а значими. И ние сме длъжни да съхраняваме и пазим Вашите лични данни.


А сега – към нещата от бюлетина:

Нека се похвалим. Ние сме не само администратори на лични данни. Включихме се активно в кампанията по разясняването и въвеждането на Общия европейски регламент за защита на личните данни - с няколко национални учебни семинари, с десетки регионални семинари. Продължаваме със семинарите и през този месец.

Но не спираме дотук. Готвим уникалната книга „Защита на личните данни. Новата правна уредба. Приложен коментар. Практически решения.”
Тя ще бъде с цялостно представяне на материята на личните данни. Ще обхване и готвените промени в нашето законодателство. Ще Ви предложи конкретно знание, методики, процедури, съвети. Ще Ви води и ще Ви даде спокойствие и сигурност в това, което правите по тази тема.
Вижте и двете важни за Вас статии по темата "лични данни", публикувани в книжки No 5 на списанията ни "Труд и право" и "Търговско и облигационно право".

Току-що издадохме книгата „Кодекс на труда”.
Както е традицията – луксозно издание с твърди корици и с актуализирания текст на основния трудов закон. Всъщност – книга не само за специалисти, но и книга за естети в правото. Решавайте.

На финала сме в подготовката на друга интересна книга „Подоходното облагане във въпроси и отговори”. Вижте съдържанието, вижте авторите. Всеки специалист ще разбере – това е потребна и необходима книга за всяко предприятие, за всеки счетоводител и финансист.

През юни са и традиционните ни учебни семинари на море – в КК „Ривиера”, Хотел "Ривиера Бийч" 5*.
Изберете своя семинар и се включете:

- „Закон и практика - Пролет 2018” – 18 – 21 юни 2018 г.;
- „Счетоводство и данъци - Пролет 2018” – 18 – 21 юни 2018 г.;
- „Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в предприятието” – 26 – 29 юни 2018 г..

А ако нагласата Ви е за повече пътувания и за по-силни преживявания, включете се в учебния ни семинар през юли в СЕВЕРНА ИСПАНИЯ:

- „Практически въпроси на данъчното и счетоводното законодателство през 2018 г.“ - 14 - 22 юли 2018 г.

Месец юни е и време за абонамент. Вижте нашия подарък за Вас:
Безплатен достъп до компютърните ни информационни продукти ЕПИ On line за времето от 20 до 30 юни 2018 г.
Изберете своя продукт ЕПИ On line:
- „ЕПИ Труд и социално осигуряване”
- „ЕПИ Счетоводство и данъци”
- „ЕПИ Собственост”
- „ЕПИ Търговско и облигационно право”
Влезте в интернет страницата www.tpudipravo.bg/epionline и попълнете заявката за безплатен абонамент – до 12 юни. Веднага ще се свържем с Вас и ще Ви предоставим потребителско име и парола за достъп..
И още един подарък:
С предоставените Ви потребителско име и парола ще можете да ползвате и базовия компютърен продукт „ЕПИ Нормативни актове” On line.
Продуктите ЕПИ са нещо, по-различно, по-приложно от познатите Ви правно-информационни системи. Освен всичко друго – нормативна уредба, съдебна практика, съдебно и административно производство и прочие, те включват и съдържанието на всички наши печатни издания.
Ще се радваме да ги видите, да ги усетите и да ги ползвате.

Открит е абонаментът на списанията ни за второто полугодие на годината. Някои от Вас имат шестмесечни абонаменти. Сега е времето да ги удължите до края на годината. Или пък да направите нов абонамент.
Правото на избор е свещено. А ние ви предлагаме цяла палитра от решения за Вашия професионализъм. Изберете.

Ето и нашият музикален избор за Вас.

"ТП"

 
Месечни списания
 

Труд и право
Брой 05/2018

Какво предвижда проектът за изменение на Закона за защита на личните данни

Виж още...

Счетоводство, данъци и право
Брой 05/2018

Промените в ЗДДС за 2018 година, свързани с извършването на корекции на данъчния кредит

Виж още...
 

Собственост и право
Брой 05/2018

Нови моменти в предоставяне на услуги от кадастралната карта и кадастралните регистри

Виж още...

Търговско и облигационно право
Брой 05/2018

Отговорност за причинени вреди при нарушаване на Регламент (ЕС) 2016/679 относно защитата на лични данни и свободното им движение

Виж още...
 
 
Ние Ви гарантираме:

- Актуално и достоверно знание;
- Високо качество на изпълнение;
- Своевременна доставка;
- Прецизна актуализация;
- Коректност в отношенията.

Абонирайте се!
 
 
Светът през погледа на децата

Какво е политика?
Политика е,
когато се съберат много хора
и говорят прекалено много.
8 години

Какво е уважение?
Уважение означава да станеш
от стола, за да седнат бабите.
9 години

Как се прави парфюм?
Парфюм се прави от вода,
запушалка и парфюм.
5 години

Защо Земята се върти?
Земята се върти, за да имат
всички страни Земя. Тя, когато
се върти, дава Земя на всички страни.
7 години

 
 
Нови книги

Кодекс на труда - 2018

Луксозно издание с твърди корици.
Нормативен текст на Кодекса на труда, актуален към 25 май 2018 г.

Социално осигуряване - 2018

Двадесет и второ издание на книгата-годишник!

Обезпеченията в материалното и в процесуалното право

Изчерпателен коментар на правната уредба и анализ на съдебната практика

 

Счетоводство - 2018 г.

Девети по ред годишник с актуално приложно знание за счетоводството и за независимия финансов одит

Оздравителният план

Книгата предлага първото и засега – единствено, цялостно изследване на правната природа на оздравителния план, според процедурата по несъстоятелност, уредена в Търговския закон.

Трудови отношения 2018

Двадесет и първо издание на книгата-годишник!
Книга-годишник;
Книга-годишник + CD

 
 
Електронна кницарница
Поръчайте книгите на
ИК "Труд и
право" On-line
с безплатна доставка
.
Вече плащане и с банкови карти.

 

Е-книжарница
 
 
Светът през погледа на децата

Ако Земята се върти, защо не падаме от нея?
Земята има кръгла форма.
Ние не падаме, защото не ходим там, където е кръгла.
7
години

Какво е време?
Времето е време,
което тече през цялото време.
5 години

Какво е строго секретно?
Строго секретен е човек, когото
наричат секретар на партията.
6
години

Какво е усмивката?
Да се усмихваш означава
да се смееш наум.
8
години

 
 

Защита на личните данни

Очаквани книги

- Новата правна уредба на защитата на личните данни
- Промените в гражданския процесуален кодекс
- Подоходното облагане във въпроси и отговори
- Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2018

 
Светът през погледа на децата

Какво е министерство?
Министерството е, когато някой
напише нещо и отиде при някой друг, който го праща при друг.
8 години

Какво е министър?
Министърът е човек, който е учил
до десети клас и след това е отишъл
да работи като министър.
8 години

Какво е талант?
Талантът
е красота на мисълта.
12 години

Какво са съседите?
Съседите са хора, които живеят
на едно място и когато им свърши
брашното, си взимат назаем.
7 години

 
Компютърни продукти

ЕПИ Труд и социално осигуряване

ЕПИ Труд и социално осигуряване

Промените в еднодневните трудови договори и в режима за полагане на извънреден труд

Виж още...

ЕПИ Счетоводство и данъци

ЕПИ Счетоводство и данъци

Новите административно-
наказателни разпоредби в ЗДДС, свързани с нерегламентирано използване на софтуер за управление на продажбите в търговските обекти, обнародвани в ДВ, бр. 24 от 16.03.2018 г.

Виж още...

ЕПИ Собственост

ЕПИ Собственост

Относно формата за действителност на брачния договор

Виж още...

ЕПИ Търговско и облигационно право

ЕПИ Търговско и облигационно право

Новият Закон за пазарите на финансови инструменти

Виж още...

ЕПИ Търговско и облигационно право

ЕПИ Нормативни актове

Кодекс на труда (ДВ. бр. 42 от 22.05.2018 г.)

Виж още...
ЕПИ 5.0 и ЕПИ On-line:

- Цялостна, тематично подбрана, систематизирана и винаги актуална информация;
- Пълното съдържание на всички печатни издания на ИК „Труд и право” по темите на продукта;
- Възможност за ползване на базата данни вече и от всеки таблет и мобилно устройство с достъп до интернет;
- Цени - без конкуренция.

Абонирайте се!
 
Неизвестни случки за известни хора

ВОЛТЕР И ПИРОН
Волтер и Пирон веднъж се скарали много остро. На другия ден Пирон отишъл и окачил на вратата на Волтер картичка с надпис: «Мошеник». По това време Волтер бил у дома си, чул шума отвън, отворил вратата и забелязал, че някой бяга надолу по стълбата. Изтичал на прозореца и видял , че Пирон се отдалечава по улицата. Няколко часа след това Волтер отишъл у Пирон. Той останал много изненадан от посещението му и тъй се смутил, че едва успял да промълви:
- Аз всецяло съм на услугите ви, господин Волтер! На какво дължа неоценимото щастие да бъда удостоен с вашата визита?
- Днес вие се показахте много любезен към мен. Идвали сте у дома и сте оставили визитната си картичка на моята врата. Затова сметнах за мой дълг да ви върна посещението.

УЧЕБНИ СЕМИНАРИ

Семинар - Актуални въпроси на данъка върху добавената стойност за 2018 г.

Семинар - Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в предприятието


19 – 22
юни 2018 г.
Закон и практика – пролет 2018
Обществени поръчки. Граждански процес: заповедно производство и
касационно обжалване.


Курортен комплекс "Ривиера"
, Хотел "Ривиера Бийч" 5*

Лектори
Борислав Белазелков, Съдия във ВКС
Мариана Кацарова, Експерт по обществени поръчки

Цена: 690.00 лв.
19 – 22
юни 2018 г.
Данъци и счетоводство – пролет 2018
Корпоративно подоходно облагане, Облагане доходите на физическите лица.
Данък върху добавената стойност.


Курортен комплекс "Ривиера"
, Хотел "Ривиера Бийч" 5*

Лектори
Димитър Войнов, Данъчен консултант
Калина Златанова, Данъчен консултант
Евгения Попова, Главен експерт по приходите в ЦУ на НАП

Цена: 690.00 лв.
26 – 29
юни 2018 г.
Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в предприятието

Курортен комплекс "Ривиера"
, Хотел "Ривиера Бийч" 5*

Лектори
Инж. Александър Борисов, Главен инспектор в Главна дирекция "Инспектиране на труда" в ИА "Главна инспекция по труда"
Теодора Дичева, Директор на Дирекция "Правно осигуряване" в ИА "Главна инспекция по труда"

Цена: 690.00 лв.
14 - 22 юли 2018 г.
Практически въпроси на данъчното и счетоводното законодателство през 2018 г.

СЕВЕРНА ИСПАНИЯ
София - Барселона - Лерида - Сарагоса - Памплона - Сан Себастиян - Билбао - Сантандер - Сантиляна дел Мар - Хихон - Овиедо - Ла Коруня - Сантяго де Компостела - Саламанка - Мадрид - София


Лектор
Велин Филипов, Регистриран одитор, данъчен и счетоводен консултант

Цена: 2 590.00 лв.
5 юни
2018 г.
Защита на личните данни. Новата правна уредба. Практически решения

Свищов, ул. Цанко Церковски 2, Община Свищов, Зала № 1

Лектор
Д-р Невин Фети, Магистър по право и по защита на националната сигурност, преподавател в Националния институт на правосъдието, в Института по публична информация и в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ по защита на информацията

Цена с ДДС: 108.00 лв.
7 юни
2018 г.
Защита на личните данни. Новата правна уредба. Практически решения

Варна, бул. „Сливница“ 33, Хотел „Черно море”, Конферентна зала „Варна“

Лектор
Д-р Невин Фети, Магистър по право и по защита на националната сигурност, преподавател в Националния институт на правосъдието, в Института по публична информация и в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ по защита на информацията

Цена с ДДС: 120.00 лв.
 
 
Смях

Момиченце влиза в стаята на майка си и пита:
- Мамо, мамо, а ангелите летят ли?
- Летят, миличко, летят...
- Ми вчера татко викаше на слугинята, че е ангелче...
-Да, миличко, още утре сутринта ще видиш как ангелчето ще излети…
……………
Майка разговаря с дъщеря си:
- Как се развиват нещата с приятеля ти?
- Ами имаме разни дребни спорове... Аз искам на сватбата да съм с бяла рокля, а той не ще да се женим.
…………….
Таткото бута по улицата количка с плачещо бебе и непрекъснато повтаря: .
„Успокой се, Митко! Не крещи, Митко! Всичко ще бъде наред, Митко!“
Среща го съседката и го хвали:
- Браво, точно така трябва да говорят бащите на децата си!
- Аз съм Митко! - казва мъжът отчаяно.

 
 
Съгласно Закона за електронната търговия, Ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение.
Ако не желаете да получавате подобни имейли, моля, кликнете {unsubscribe}тук{/unsubscribe} или отговорете на този e-mail със subject: unsubscribe.
Издава ИК "Труд и право"
1000 София, пл. "Македония" № 1, ет. 7
Тел: 02 981 13 76, 02 981 13 93, 02 986 27 17
Мобилен: 088 240 03 06, 088 240 03 02
E-mail:


www.truipravo.bg; www.epi.bg

 

Тагове:

Книги

  • Актуални

  • Очаквани