Меню

Кампанията ни „Абонамент 2021“ набира скорост.

Така е открай време. Насред лято стартираме с абонамента на четири списания, на пет книги-годишници, на пет компютърни информационни продукти ЕПИ. Десетките ни търговски представители в цялата страна са на крак. Въпреки жегата, въпреки кризата, въпреки разпиляната аудитория от любознателни хора, тези апостоли на знанието обикалят, срещат се, предлагат и абонират. А резултатът е – стотици направени вече абонаменти. Какъв по точен атестат за полезния смисъл на изданията ни, за доверието на абонатите в нас и в нашите продукти.

И нещо важно и спешно:

До края на август абонаментът на списанията е на по-ниски цени. Предвидливите ще се възползват. Абонирайте се сега чрез нашите търговски представители или пряко при нас. И ще получите в дар традиционния обемен календар – 2021 и невероятната ни книга „Иван Вазов … патриархът…“.

Акценти

Купи 1 книга. Подари я за Коледа!

В тази необичайна и пълна с предизвикателства и изпитания година, ние – семейството на книгата, ви благодарим, че съхранихте книгата като ваша основна ценност.

Прочети още...

Дни на ЕПИ - ноември 2020

Абонирайте се за ЕПИ през ноември и ще получите куп подаръци!

Прочети още...

Всички предстоящи учебни семинари - само като уебинари или видеозаписи!

Така ще спазим новите изисквания, ще гарантираме здравето, както на участниците, така и на лекторите и организаторите на обучението.

Прочети още...

Семинари на море през септември

Семинар по здравословни и безопасни условия на труд:
1 – 4 септември 2020 г.

Прочети още...

Кампанията „Абонамент 2021“ е в ход

До края на август – абонамент за списанията на по-ниски цени.
И куп подаръци за всеки абонат!

Прочети още...