Меню

Кампанията ни „Абонамент 2021“ набира скорост.

Така е открай време. Насред лято стартираме с абонамента на четири списания, на пет книги-годишници, на пет компютърни информационни продукти ЕПИ. Десетките ни търговски представители в цялата страна са на крак. Въпреки жегата, въпреки кризата, въпреки разпиляната аудитория от любознателни хора, тези апостоли на знанието обикалят, срещат се, предлагат и абонират. А резултатът е – стотици направени вече абонаменти. Какъв по точен атестат за полезния смисъл на изданията ни, за доверието на абонатите в нас и в нашите продукти.

И нещо важно и спешно:

До края на август абонаментът на списанията е на по-ниски цени. Предвидливите ще се възползват. Абонирайте се сега чрез нашите търговски представители или пряко при нас. И ще получите в дар традиционния обемен календар – 2021 и невероятната ни книга „Иван Вазов … патриархът…“.

Акценти

Купи 1 книга. Подари я за Коледа!

В тази необичайна и пълна с предизвикателства и изпитания година, ние – семейството на книгата, ви благодарим, че съхранихте книгата като ваша основна ценност.

Прочети още...

Всички предстоящи учебни семинари - само като уебинари или видеозаписи!

Така ще спазим новите изисквания, ще гарантираме здравето, както на участниците, така и на лекторите и организаторите на обучението.

Прочети още...

Кампанията „Абонамент 2021“ е в ход

До края на август – абонамент за списанията на по-ниски цени.
И куп подаръци за всеки абонат!

Прочети още...

Месечни списания, брой 8, 2020

Осмите броеве на списанията ни пътуват към своите абонати. Вижте съдържанието на всяко от тях.

Прочети още...

Книгата Промените в Гражданския процесуален кодекс в ЕПИ

Абонатите на ЕПИ Собственост и ЕПИ Търговско и облигационно право вече могат да разполагат и със съдържанието на книгата „Промените в Гражданския процесуален кодекс“

Прочети още...