Меню

Традиционен учебен семинар

"ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ И СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕТО"

16 - 21 юли 2009 г.
Русия, Санкт Петербург
Хотел „Санкт Петербург” 3 *

Лектор:

Д-р АНТОН СВРАКОВ,
регистриран одитор, д.е.с.

УЧЕБНИ ТЕМИ:
1. Развитие на МСС през 2009 г.
2. Връзка между счетоводното и данъчното законодателство при изготвянето на годишните финансови отчети.
3. Влияние на правилата за преоценка на активите върху условията за възникване на финансовата криза.

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

16 юли 2009 г. (четвъртък)

07.00 ч. - Събиране на групата на летище София, Терминал 2.
08.35 ч. - Излитане за Виена с редовен полет на „Austrian Airlines”. 09.20 ч. (местно време) - Кацане във Виена. 10.15 ч. (местно време) - Излитане за Санкт Петербург. 15.00 ч. (местно време) - Кацане на летище Пулково-2 в Санкт Петербург. Посрещане, трансфер и настаняване. Свободно време.

17 юли 2009 г. (петък)

Закуска. 9.00 - 9.10 ч. - Откриване на семинара.
9.10 - 12.30 ч. - Учебни занятия. Тема № 1: „Развитие на МСС през 2009 г.”.
13.00 ч. - Панорамна обиколка на града с екскурзовод на български език. Обиколката включва прочутите паметници на архитектурата и известните булеварди и променади на Петербург: Исакиевсия площад (включено посещение на катедралата Исакиевски събор), посветен на Петър Първи, Площадът на декабристите, Дворцовият площад със Зимния дворец - резиденцията на руските императори и площада с колоната на Александър І, „Спас на крови”, издигнат на мястото на покушението срещу Александър Втори (включено посещение); Площадът на изкуствата с паметника на Пушкин, Невски проспект - главната улица на града, където се намира и огромният Казански събор (безплатен вход), символ на руската военна мощ, с паметника на Кутузов, Марсово поле с вечния огън, Мраморния дворец, Петропавловската крепост и едноимения храм, построен от Петър І, където са саркофазите на всички руски императори (включено посещение). Нощувка.

18 юли 2009 г. (събота)

Закуска. 9.00 - 13.00 ч. - Учебни занятия. Тема № 2: „Връзка между счетоводното и данъчното законодателство при изготвянето на годишните финансови отчети. Влияние на правилата за преоценка на активите върху условията за възникване на финансовата криза.”
13.30 ч. - Посещение и разглеждане с екскурзовод на български език на един от най-богатите музеи в света - Ермитаж, царствено разположен в бившия Зимен Дворец, един от най-големите и най-старите художествени и културно-исторически музеи в света (входен билет с точен определен час, без чакане на опашка). Нощувка.

19 юли 2009 г. (неделя)

Закуска. Целодневна екскурзия с екскурзовод на български език в Петродворец (Петерхоф) - един от най-красивите дворци в света. Разглеждане на „Нижний парк”. На връщане от Петерхоф - посещение на Котеджа. Нощувка.

20 юли 2009 г. (понеделник)

Закуска. Целодневна автобусна екскурзия до Царско село с екскурзовод на български. Царско село, наричано днес „Пушкин”, е разположено на 24 км. от Санкт Петербург и е лятна резиденция на руските царе след 18 век. Царско село е художествено-архитектурен и дворцово-парков комплекс, превърнат в музей. 10.30 - 13.00 ч. - Посещение на двореца на Екатерина - уникалната Кехлибарена стая, Картинната зала, Парадната синя приемна и Китайската синя гостна. След 13.00 ч. - Разглеждане на парка на двореца с алеите и езерата и многобройни мраморни статуи, водопади, павилиони, мостове и кейове. Нощувка.

21 юли 2009 г. (вторник)

Закуска. Свободно време. 12.00 ч. - Освобождаване на стаите и трансфер за летището. 15.45 ч. - Излитане за Виена с редовен полет на „Austrian Airlines”. 16.35 ч. (местно време) - Кацане във Виена. 20.05 ч. (местно време) - Излитане за София. 22.40 ч. - Кацане в София.

УСЛОВИЯ ЗА ПРЕБИВАВАНЕ

Хотел „Санкт Петербург” 3* e разположен в историческия, деловия и културен център на града, на брега на река Нева. Хотелът е реновиран през 2000 г. и разполага с 399 стаи, конгресен център с няколко конферентни зали, 2 ресторанта (единият е зимна градина с изглед към р. Нева) и 2 бара.
Страница в Интернет: www.hotel-spb.ru

Цената за участие в семинара е: 2 490.00 лв.
Доплащане за самостоятелна стая: 500.00 лв.

Цената включва:
- Обучение и персонални консултации с лектора;
- Двупосочен самолетен билет София-Виена-Санкт Петербург-Виена-София с редовен полет на австрийските авиолинии „Austrian Airlines”;
- Летищни такси;
- Трансфери летище – хотел - летище;
- 5 нощувки в двойна стая със закуски;
- Всички екскурзии по програмата с екскурзоводско обслужване на български език;
- Входни такси на посещаваните обекти;
- Туристическа виза за Русия;
- Книга на ИК „Труд и право” по избор;
- Представител на ТА „Профи Турс”;
- Медицинска застраховка;
- Сертификат за участие в семинар.