Меню

Книги в продажба
Автори:
проф. Крюгер МИЛОВАНОВ
Обем:
448 стр.
ISBN:
978-954-608-159-9

Изчерпана наличност

{mijoshop id=140,price=1,button=1}
Доставка: Безплатна

Тази книга е второ преработено и допълнено издание на авторския труд на проф. д-р Кругер МИЛОВАНОВ, издаден през 1993 година.

  • В книгата обстойно и задълбочено е анализирана правната уредба на трудовия договор в основните му компоненти - сключване, изменение и прекратяване. Проследени са промените в Кодекса на труда, влезли в сила след първото издание. Разгледани са всички въпроси, свързани с многообразието на трудовите договори - сключване на срочни трудови договори, сключване на трудови договори със срок за изпитване, сключване на трудови договори за допълнителен труд, недействителност на трудовите договори и пр.
  • Синтезирана е богатата практика на Върховния съд и на Върховния касационен съд по прилагането на Кодекса на труда след 1993 година. Критично са анализирани становищата в правната литература и в съдебната практика по редица постановки и казуси.
  • Така изданието предлага на любознателния читател един завършен и издържан във всяко отношение авторски труд, който ще подпомогне специалистите - практикуващите юристи, в усвояването и в прилагането на правната уредба на трудовия договор.
  • Целевата аудитория на книгата са юристи, работодатели и синдикалисти, специалисти по труда и по управление на човешките ресурси, преподаватели и студенти във ВУЗ, както и всички, които се интересуват от материята на трудовите отношения.

 

Как да закупите тази книга:

- чрез електронната книжарница на ИК "Труд и право" (Доставката на книгата чрез „Български пощи” е за сметка на издателството);
- в офиса на издателството ;
- на телефони: 02/981-13-93; 02/4010-467; 088/240-03-01;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион.;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".
Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02 981-13-93.