Меню

Автори:
Ирена БОРИСОВА, Д-р Невяна КЪНЕВА, Чавдар ХРИСТОВ
Обем:
496 стр.
ISBN:
978-954-608-158-2

Изчерпана наличност

Съдържание:

  • От приемането на Закона за държавния служител досега на пазара на правната литература не е предлагано издание с цялостен практикоприложен коментар по материята на държавната служба. Няколкото издания в тази област имат подчертано монографичен характер, а освен това не отразяват двете най-сериозни промени в Закона за държавния служител - ДВ, бр. 95 от 2003 г. и ДВ, бр. 24 от 2006 г.
  • Освен това, с прилагането на закона бе натрупана голяма по обем съдебно-административна практика, която се нуждае от систематизиране, за да може да се ползва лесно и удобно.
  • Тази книга предлага цялостен систематичен коментар на всички законови разпоредби за държавната служба. На достъпен и диалогичен език са разяснени подробно отделните правни норми, представена е официалната практика, развити са максимално широк кръг хипотези по тяхното прилагане, очертани са “пътеките” по уреждането на служебните отношения.
  • Ползвайки тази книга, читателят има всички основания да се довери на нейните автори - юристи с дългогодишен професионален стаж, вещи познавачи на проблематиката на държавната служба, с богат опит в нормотворчеството и в правоприлагането.
  • Вярваме, че книгата ще се посрещне с интерес и ще подпомогне уредбата на отношенията в държавната администрация.

Как да закупите тази книга:

- чрез електронната книжарница на ИК "Труд и право" (Доставката на книгата чрез „Български пощи” е за сметка на издателството);
- в офиса на издателството ;
- на телефони: 02/981-13-93; 02/4010-467; 088/240-03-01;
- чрез нашите търговски представители във Вашия регион.;
- чрез разпространителските фирми - Партньори на ИК "Труд и право".
Информация за търговските ни представители във Вашия регион можете да получите на телефон: 02 981-13-93.

 

 

Акценти

Купи 1 книга. Подари я за Коледа!

В тази необичайна и пълна с предизвикателства и изпитания година, ние – семейството на книгата, ви благодарим, че съхранихте книгата като ваша основна ценност.

Прочети още...

Всички предстоящи учебни семинари - само като уебинари или видеозаписи!

Така ще спазим новите изисквания, ще гарантираме здравето, както на участниците, така и на лекторите и организаторите на обучението.

Прочети още...

Кампанията „Абонамент 2021“ е в ход

До края на август – абонамент за списанията на по-ниски цени.
И куп подаръци за всеки абонат!

Прочети още...

Месечни списания, брой 8, 2020

Осмите броеве на списанията ни пътуват към своите абонати. Вижте съдържанието на всяко от тях.

Прочети още...

Книгата Промените в Гражданския процесуален кодекс в ЕПИ

Абонатите на ЕПИ Собственост и ЕПИ Търговско и облигационно право вече могат да разполагат и със съдържанието на книгата „Промените в Гражданския процесуален кодекс“

Прочети още...